Suomi  English 

Yetitablet Pro yrityksille

KUORI Oy aloitti toimintansa 2015 tavoitteenaan uudistaa kosketusnäyttöbisnes uudenlaisella lähestymistavalla. Teknisen kehityksen ohella kartoitettiin sovellusmahdollisuuksia jättikokoiselle tabletille. Niitä löytyikin lukuisia ja tästä alkoi monenlaisia yhteistyöprojekteja eri alojen toimijoiden kanssa. Samaan aikaan kun lanseerattiin Yetitabletin kuluttajaversio TV-laitteen korvaajaksi loppuvuodesta 2016, ovat jättitabletit vakiinnuttamassa asemaansa myös eri alojen apuvälineinä.

Lue lisää yrityssivuiltamme www.kuori.tech >>

Yetitablet Care

Tavallinen tabletti (saati sitten älypuhelin) on liian pieni seniorille, jolla on jo selkeitä haasteita motoriikan ja/tai näkökyvyn suhteen. Olemme saaneet positiivisia kokemuksia Yetitabletin käytöstä muistisairaiden moniaistikuntoutuksessa. Suurella näytöllä käytettävät sovellukset, joiden avulla voi kosketuksen kautta tuottaa värejä ja kuvioita äänen kera, ovat aktivoineet selkeästi muistisairaita. Lisäksi suureen näytön käyttäminen käy myös fyysisestä kuntoutuksesta. Parempikuntoiset seniorit ovat viihtyneet mm. erilaisten pelisovellusten ääressä. Näytön suuri koko mahdollistaa pelaamisen ja muiden sovellusten sosiaalisen käytön porukalla. Yetitabletteja on käytössä mm. Foibekartanossa, Laurinkodissa Lappeenrannassa, ja palvelutalo Lindassa Sipoossa.
http://www.kuori.tech/kuori-yetitablet-care-konsepti-senioreille-ja-kuntoutukseen/

Yetitablet School

Huomasimme käytettävyystesteissämme pian Yetitabletin mahdollisuudet ryhmätyövälineenä. Käänsimme katseemme kouluihin ja totesimme, että nykyiset digitaaliset opetusvälineet eivät sovellu hyvin kouluopetukseen. Yetitablet antaa ennennäkemättömän määrän mahdollisuuksia Android-käyttöjärjestelmän ja helpon käytettävyyden kautta. Koulupilottimme on käynnissä Vantaalla ja valmis tuote markkinoilla vuoden 2017 alussa.
http://www.kuori.tech/yetitablet-school/

Yetitablet Info

Selvää on, että suuren kokonsa ja erittäin kirkkaan ja tarkan näyttönsä ansiosta Yetitablet soveltuu erinomaisesti infonäyttöratkaisuksi myös ulkotiloihin. Infonäytön kokoinen tabletti antaa aivan erilaiset mahdollisuudet monipuolisen sisällön ja interaktiivisuuden luomiseen sekä reaaliaikaisiin päivityksiin. 

Ensimmäistä taloyhtiöön soveltuva yetitablettimme porraskäytävien nimi- ja ilmoitustaulukäyttöön yhteistyössä Premis Oy:n kanssa . Porraskäytävätaulukonsepti on kokeilussa useassa taloyhtiössä, ehkä seuraava on sinun taloyhtiösi?
http://www.kuori.tech/yetitablet-info/

Yetitablet Conference

Kokouskäytössä Yetitablet on hyvälaatuinen ja kirkas näyttö, jonka näkyvyyttä ei suora auringonvalo haittaa. Esitysmateriaalit saa esille ilman tietokonekytkentöjä, ja näytölle voi myös esityksen aikana tehdä merkintöjä. Internetin selaaminen kokouksen aikana käy kätevästi, kuten myös etäkokous vaikka maailman toiselle puolelle Skype-puhelun avulla.

Yetitablet Construction

Rakennuspuolelle olemme tuoneet tehokkuutta ulkotiloihin soveltuvalla vesitiiviillä jättetabletilla, joka helpottaa rakennuspiirustusten tarkastelua ja saatavuutta. Liikuteltava Yetitablet rakennustyömaalla vähentää myös edestakaisin juoksemista, kun taulu saadaan sijoitettua aina töiden kannalta järkevimpään paikkaan. Ensimmäinen Yetitablet on jo lähtenyt työmaakäyttöön.  

EUR