Suomi  English 

Usein Kysyttyä

Tässä muutamia eniten esille nostettuja asioita.

1. Voiko tuota antaa lasten käytettäväksi?

Voi ja kannattaa - piloteissa olemme havainneet lasten käyttävän näitä kuin luonnostaan. Suosikkipelit - ja ennen kaikkea suosikkiohjelmat esim. Netflixistä - luonnistuvat täysin ilman aikuisen apua. Toisin, kuten äly-TV:ssä.

2. En halua sormenjälkiä telkkariini!

Emme mekään. Sen vuoksi Yetitablet on n. 50% kirkkaampi, kuin tavallinen TV. Käytettäessä sormenjäljet eivät näy samalla tavalla, kuin tavallisessa TV:ssä.

3. Miksi haluaisin koskea telkkariin?

Koska haluat voida käyttää applikaatioita kuten tabletissa. Yetitablet antaa aivan uuden ulottuvuuden siihen, miten Play'n lukemattomia sovelluksia käytetään.

4. Enkö voi vain ostaa tavallista telkkaria ja siihen lisäboksia rinnalle.

Toki voit, mutta samaa käyttökokemusta et saa. Telkkarista ei saa tablettia, mutta tabletti voi toimia huipputason TV:nä.

5. Parin vuoden päästä tuolla ei tee enää mitään, kun tehot eivät riitä sovellusten pyörittämiseen

Tämän vuoksi Yetitablet on mahdollista päivittää. Tuomme ensi vuoden aikana päivitysmodulit, joiden hinnaksi on kaavailtu n. 300 euroa. Modulin vaihtaminen nostaa Yetitabletin tehon uudelle tasolle. Joka kerta.

6. Hinta on aika kova, kun kaupasta saa telkkarin alle tonnilla.

Tämä riippuu täysin siitä, minkä tason TV:tä katsoo - vastaavalla kirkkaudella varustettu TV on samassa hintaluokassa tai kalliimpi. Ja Yetitablet on kaukana TV:stä.

7. Voiko tuolla tehdä muuta kuin pelata?

Yetitablet toimii kodin viihdekeskuksena, mutta myös esimerkiksi kodin turvakeskuksena käyttämällä vartiointipalveluiden appeja. Yhdistämällä siihen langattoman näppäimistön ja hiiren, voit käyttää toimistosovelluksia (kyllä, Word, Powerpoint ja muut löytyvät Play Storesta) kuin normaalilla tietokoneella. Netin selaaminen on luonnollinen osa tabletin käyttöä. Lähes kaikki TV-kanavat näkyvät ilman TV-viritintä streamattuna. Opetussovellukset lapsille saavat uusia ulottuvuuksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

8. Entä, jos haluan DigiTV-virittimen myöhemmin, onnistuuko sen lisääminen?

Valitettavasti ei ainakaan vielä. Mutta digiboksin voi aina liittää HDMI-sisääntuloon.

9. Miten saan 4G-version?

4G-versiota ei ole vielä vakioituna, mutta erillistilauksesta toimitamme niitä. Ota yhteyttä asiakaspalvelu(ät)yetitablet.comiin.

10. Miksi tuo painaa enemmän kuin tavalliset telkkarit?

Kosketuspinnan lasi on iso ja paksu ja runko terästä. Tämä tabletti on tehty kestämään kovaakin tökkimistä, siinä missä TV vain nököttää seinällä.

 

EUR