Suomi  English 

Mikä on Yetitablet?

Yetitablet on Suomessa Kuori Oy startupin toimesta kehitetty maailman ensimmäinen täysiverinen huippulaatuinen Android-jättitabletti kotikäyttöön. Ja jätti tarkoittaa todellakin jättiä - puhumme television laitekoosta. Yetitabletit alkavat koosta 55", joka on sopiva koko kodin olohuoneeseen. Usea hankkiikin tämän korvaamaan television.

Katso tästä testikäyttäjien video: https://www.youtube.com/watch?v=gznSlAdKelg

Yetitablet yhdistää suuren näytön ja Android-tablettien edut muuttaen käyttökokemuksen täydellisesti. Se ei vain mahdollista kaikkien kapuasta löytyvien appien käytön käytön, vaan usein myös muuttaa ne sosiaaliseksi toiminnaksi - voit jakaa ilon ystäviesi ja perheesi kanssa. Pelit, joita on aiemmin pelattu yksin muuttuvat yhtäkkiä aktiviteetiksi, joissa kaikki voivat olla mukana. Palvelut, kuten Netflix, ovat nopeita ja helppoja - jopa pienimmille lapsillekin - ja tämä koskee koko käyttötapaa - se on kuin pikkuisen vanhan tabletin käyttöä, paitsi paljon parempaa.

Yhdistämällä langattoman hiiren ja näppäimistön Yetitablet muuttuu kotitietokoneeksi - voit jopa käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Yetitablet toimii myös kodinhallintajärjestelmänä: lataa vain käyttämäsi kotiautomaation ja turvajärjestemän applikaatiot! Kiinnitä tablettiin webkamera, ja voit soittaa skypepuheluita luonnollisen kokoisella kuvalla. Yetitablet muuttaa kodin näyttöruudun merkityksen: se on viihdekeskus, tietokone ja jopa auttaa sinua hallitsemaan päivittäistä elämää: montako kertaa tavallinen TV on antanut sinulle kalanterimuistutuksen?

Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Yetitablet on muodoltaan tyylikäs, sitä saa sekä valkoisena että mustana versiona. Yetitabletin voi kiinnittää seinään normaaliin tapaan television paikalle - mutta lisäksi voi käyttää 90 astetta kääntyvää kiinnikettä: osa sovelluksista toimii myös pystyasennossa!

Jättikokoisella tabletilla olohuone herää jälleen eloon ja ohjelmien katsominen voidaan helposti jakaa lähipiirin kanssa. Esimerkiksi viidennes 18-24 -vuotiaista ei katso televisiota enää ollenkaan. Mobiililaitteiden tai tietokoneen käyttökokemus voi olla haastava, ruutu on pieni ja yhteisöllisyys vähenee.

Huomaathan, että UltraHD/4K -televisioita kannattaa katsoa lähempää, kuin perinteistä televisiota. Artikkeli aiheesta: http://gotech.fi/2016/03/30/nykyaikaista-televisiota-katsoa-yllattavan-lahelta/

Yetitablet on täysiverinen Anrdoid. Se tarkoittaa, että hyppäämme suoraan hybridi-laitteiden yli, jollaisia Smart-TV:t ovat. Niissä toimivat vain harvat applikaatiot eikä teho välttämättä riitä kaikkien ohjelmien pyörittämiseen.

Ja toisin kuin koskaan aiemmin, Yetitabletin voi myös päivittää. Kaikesta raudasta aika jättää, mutta kun Yetitablet ei enää jaksa pyörittää uusimpia sovelluksia, päivittäminen on helppoa ja äärimmäisen kustannustehokasta. Jos osaat päivittää kotikoneesi, tämä on paljon, paljon helpompaa.

Miksi kosketus?

Helppokäyttöisyyden vuoksi. Samoin, kuin älykännyköiden käyttö tehdään kosketusnäytöllä, eikä enää nappuloilla kosketus helpottaa käytettävyyttä huomattavasti ja on tärkeä elementti tulevaisuuden televisiossa. Lisäksi kosketusnäyttö nostaa kodin viihdekeskuksen uusiin ulottuvuuksiin. Se avaa uusia mahdollisuuksia pelaamiseen, selaamiseen, nettiostosten tekemiseen. Joskus haastavakäyttöisen kaukosäätimen sijaan, kosketus toimii myös ohjelmien etsimiseen, pelaamisessa elämys on jo huomattavasti toisenlainen.

Androidin applikaatiot

Yetitabletissa toimivat käytännössä kaikki tableteille suunnatut ja suurin osa puhelimille suunnatuista Android-applikaatioista. On toki muistettava, että näin suuria laitteita ei vielä ole ollut, joten osa applikaatioiden tekijöistä on ajatellut näitä käytettäväksi pienillä tableteilla. Olemme kuitenkin huomanneet laitetta jo vuoden testattuamme, että useimmiten applikaatiot sopivat jopa paljon paremmin jättitablettikäyttöön. Facebook- ja Twitter -tileillämme postaamme usein käyttökuvia ja -videoita.

Laitteessa on normaalisti internet-selain ja siihen voi Goolen Play-kaupasta ladata haluamansa internet-selaimen.

Suoratoistopalvelut

Yetitabletin sopii loistavasti suoratoistopalveluiden käyttöön. Voit valita mitä ja milloin katsot.Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi YouTube, Netflix- Viaplay, HBO, Areena, Katsomo, Ruutu...

Huomaathan, että suoratoistopalveluiden rajattomaan käyttöön sisältyy usein kuukausimaksu, joka ei kuulu laitteen hintaan.

Vieläkö mietityttää?

Helpoin tapa ymmärtää, millainen laitteemme on, on kuvitella se normaali tabletti, jota käytät TV:n kokoiseksi, paremmalla kuvanlaadulla. Voit kysyä meiltä lisäkysymyksiä info at yetitablet.com tai sivultamme löytyvän pikaviestipalvelun kautta.

 

Yetitablet testauksessa

EUR